fbpx Skip to main content

Gendan Instagram indhold: nu er muligheden der!

Har du fået slettet indhold på din profil? Sådan gendanner du slettede opslag på din Instagram profil:

Hvad end du ved et uheld har slettet et forkert billede eller video – eller andre (GISP) har hacket sig ind på din konto og gjort det for dig – er der endelig kommet en hjælpende hånd fra Instagrams udviklere. 

Løsningen er “Slettet for nyligt”; en funktion der særligt kommet i kølvandet af, at Instagram har oplevet en stigende efterspørgsel fra brugere, der har fået hacket deres profil og efterfølgende mistet alt deres content og hårde arbejde. Nogle hackere vælger nemlig at slette alt indholdet på profilerne, og indtil videre har det været en lang sej kamp for de berørte, der måske har mistet flere års arbejde. 

Funktionen har heldigvis gjort det muligt at gendanne slettet indhold, hvilket giver uheldige brugere muligheden for at få deres content tilbage. 

“Slettet for nyligt” på Instagram

På nuværende tidspunkt ligger alt slettet materiale i mappen “Slettet for nyligt” på ens Instagram konto. Gendannes materialet ikke indenfor 30 dage, så sletter Instagram automatisk mappens indhold. Være OBS på, at stories, du ikke har i dit arkiv, vil slettes permanent efter 24 timer. 

For at helgardere sig mod hackere (i tilfælde af, at det faktisk er hackeren der permanent prøver at slette hele din profil), vil du blive bedt om at verificere, at det er dig, der sidder på den anden side af skærmen. Det gøres ved, at Instagram sender en kode til den mail, du har knyttet din konto til i sin tid, som du herefter skal indtaste. Koden skal både bruges for at gendanne indhold og slette indhold fra mappen permanent. 

Gendan Instagram indhold – sådan gør du:

gendan instagram - sådan gør du
1. Gå til din profil og tryk på de tre streger i højre hjørne

2. Vælg “indstillinger”

3. Vælg “konto”

4. Vælg “slettet for nylig”

gendan instagram opslag

5. Se dit for nylig slettet materiale. Tryk på det, du ønsker at gendanne

6. Tryk på de tre prikker

7. Vælg “gendan”

8. Vælg gendan

9. Tjek at mailen er korrekt og tryk “næste”

10. Indtast koden fra din mail

Husk også at få din profil totrinsgodkendt for ekstra beskyttelse mod hackere – læs vores guide til at undgå en hacket Instagram her.

2 Comments

 • Jacob siger:

  Den siger brugeren findes ikke npr jeg prøver at logge på.
  Den blev deaktiveret pga et opslag der ikke fulgte deres regler og den sagde det 3 gange om det samme opslag indtil den blev deaktiveret/slettet..
  Jeg har sendt en mail til instagram hvor man appelere til hvorfor det er en fejl, og intet svar fået i starten stod der jeg skulle vente i 24 timer og nu siger den at brugeren ikke findes.
  Hvad skal det betyde og hvad skal jeg gøre?
  Jeg vil have min konto tilbage

  • Camilla Stemann siger:

   Hej Jacob, æv hvor er det bare irriterende!
   Det er kun Instagram der kan hjælpe med den slags, så jeg håber de svarer dig snart.
   Mange hilsner Camilla.

Efterlad en kommentar