fbpx Skip to main content

Se alle vores faste kurser her:

Instagram Akademiet

Bliv en superstjerne på Instagram med dette online kursus, og lær de bedste hacks til at skabe en profil der sparker bagdel.

Klik her: 2997,- inkl. momsOnline

Planlæg nemt din Instagram med gode resultater

På dette online kursus lærer du hvordan du kan optimere din performance, få et smukkere feed og poste opslag på Instagram med et enkelt klik.

Klik her: 497,- inkl. momsOnline

Sådan laver du en effektiv social medie strategi

Lær at udvælge de rette sociale medier til dit brand og find ud af, hvordan du laver en god social medie strategi! Få hacks til at udnytte dine arbejdstimer max og genbruge dit materiale smart.

Klik her: 497,- inkl. momsOnline

Influencer Akademiet (nævnt på DR)

Ta’ dit brand til næste niveau og skab en god indtægt for dit brand med dette online kursus. Få styr på kampagner og pitch dig frem til drømmesamarbejder.

Klik her: 1599,- inkl. momsOnline

Succes med LIVE – på Instagram og på Facebook

Lær hvordan du brænder igennem med dit budskab med LIVE-formatet og styrk dit brand! Kurset er online, så du kan tage det, når det passer dig.

Klik her: 497,- inkl. momsOnline

Reels – det nye Instagram format

Ta’ kreativiteten til helt nye højder med Reels, bliv favoriseret af algoritmen og vækst dit brand med denne helt nye trend med fede reels og kreativ storytelling!

Klik her: 697,- inkl. momsOnline

Lav billeder og tekst med wow-effekt til dine sociale medier

På dette online kursus lærer du, hvordan du hurtigt og nemt bliver din egen stjerne-grafiker. Og det er helt uden at have tekniske eller grafiske færdigheder!

Klik her: 497,- inkl. momsOnline

Sådan bliver du en god Influencer

Få redskaber til analyse af din egen profil, samt et godt overblik og kendskab til influencer branchen. Et must-read for brands, virksomheder og aspirerende influenter.

Download for 0 kr. herE-bog

Jeg har virkelig oplevet et kæmpe boost i mit community efter at have fulgt dine tips. Og derudover har jeg langt flere som besøger min profil gennem hashtags ?
Det var 4000 mennesker på en time, som havde set mit billede. Det har jeg sgu ikke oplevet længe. Før var det ca. 1500 til 1800 på en time.

Fie FrølingContent creator, @Woodlandwhim

Selvom jeg “kun” er på modul tre i Influencer Akademiet og modul 1 i Instagram Akademiet, så har jeg allerede lært utroligt meget mere og fået så mange gode værktøjer med mig! Elsker hele afsnittet med kampagner og analyse deraf, det har jeg VIRKELIG manglet ??
Jeg føler virkelig, at jeg tager en uddannelse og det er vildt rart.

Camilla EgebergContent creator, @sustainablefashionfreak

Jeg er SÅ rundtosset og jeg har endnu ikke drukket - måske hjælper det. Men HOLD NU OP en masse gode tips og opdagelser til IG, en masse VIRKELIG fantastiske mennesker med masser af god energi og feedback. Jeg skal lige trække vejret og finde ud af, hvor pokker jeg skal starte. Står overfor at “omlægge” og levelup på min Instagram-konto!

Jeg bliver altså lige nødt til at dele med jer andre, at det endelig er lykkedes mig at komme op på de 10.000 følgere og dermed den famøse swipe funktion! ??
Jeg har kæmpet så længe med det, og selvom jeg slet ikke er igennem alt materialet endnu, så har det virkelig givet mig et skub i den rigtige retning. Tak Camilla!

Louise DamContent creator, @Louisesmadblog

Camilla havde de bedste ideer. Hun ser det hele udefra og har så mange gode ideer til hvordan man lige kan vinkle den og gøre ting anderledes men stadig bevare ens røde tråd.

Monnick GaiaArtist, @monnickgaiazzartist
Før Instagram Akademiet

Den vilde forvandling af profilen @no217.dk skete kun få uger efter et forløb på Instagram Akademiet

Efter Instagram Akademiet

Ny visuel stil, som nu både tiltrækker flere kunder og følgere og skaber ro for øjet