fbpx Skip to main content

Reels – det nye format på Instagram

Ta' kreativiteten til helt nye højder med Reels, bliv favoriseret af algoritmen og vækst dit brand med denne helt nye trend.
Camilla Stemann
Køb kursus
697,- inkl. moms

Det investerer du i:

Dette kursus bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring i at vækste på Instagram via autenticitet og personlighed. Vi har komprimeret det hele til et lynende hurtigt kursus, som du nemt og hurtigt både kan gå til og finde tid til! I dette kursus får du serveret dugfrisk ny viden omkring klassens nye ansigt - Reels.

Det får du:

  • En introduktion til Reels + 7 tips og tricks
  • Sådan kommer du godt fra start
  • Alt du skal vide om det vigtige format + coverfoto
  • 5 x REELS-storytelling som DU kan få succes med
  • Lær at producere Reels med succes fra A til Z
  • Viden om hvordan du får flere seere og større rækkevidde
  • En workbook der sparker dig i gang med fede øvelser

Giv de andre baghjul

Og skab flere fans
Reels er en ny funktion på Instagram, og hvis du ikke før har nørdet TikTok, så skal du vænne dig til et helt nyt format. Det fede ved Reels er, at du vil få øjnene op for en helt ny verden, hvor der ikke er grænser for kreativiteten!
Det kan virke som en stor mundfuld - for hvordan kommer man lige i gang? Og hvad virker, når snakken falder på Reels? Det er der heldigvis råd for - og dette lynkursus får dig fra novice til pro på ingen tid.

Bliv favoriseret af algoritmen

Udnyt den ekstra eksponering
Fordi Reels er så nyt, så pusher Instagram Reels ud i udforsk i store formater, og Reels får langt mere opmærksomhed end både stories, IGTV og billeder i feedet. Det er dermed din gyldne billet til at blive set og dermed komme ud til en bredere målgruppe imens denne trend stadig er ny!
Reels giver dig mulighed for at skabe en ny form for interaktion, og jeg har hemmeligheden til hvordan du virkelig får dine Reels udover rampen og hen til dine kunderes feed. Faktisk, så er det slet ikke så svært, når du først kommer i gang.

Få adgang med det samme

Du slipper for langhårede forklaringer, kringlet sprog, viden der kræver en større indsats at forstå eller på anden måde kan spænde ben for den læring, du har brug for NU!
Køb nu
697,- inkl. moms

Din underviser

Kurserne er udviklet af Camilla Stemann, som har arbejdet med sociale medier og online marketing i 9 år. Camilla er uddannet cand.comm med speciale i autenticitet på sociale medier og har selv bygget sit eget og mange andres brand op fra bunden online.

Camilla har selv skabt mediet Copenhagenbyme med +20.000 følgere på Instagram, udgivet en bog som i dag er i 5. oplag og har haft stor succes med sine online kurser, som hun først og fremmest har solgt via Instagram. Camilla har arbejdet som senior marketing manager for den internationale virksomhed Yelp og som Head of Social i Klix Kommunikation.

Udover at lave online kurser underviser Camilla på International Business College, DJMX og for organisationer som Dansk Journalistforbund, FAOD samt til større events som Social Media Week, MarketingCamp eller influencer marketing events i udlandet.