fbpx Skip to main content

Sådan planlægger du nemt din Instagram med gode resultater

Lær hvordan du planlægger dine Instagram opslag, får en effektiv arbejdsdag derhjemme, optimerer din performance og samtidig gør det lettere at skabe et smukt feed. Du får også et vigtigt indblik i hvordan du kan bruge Later til at poste opslag på Instagram for dig med et enkelt klik. (Inklusiv alle de tips og tricks du ikke selv kan læse dig til.)
Camilla Stemann
Køb kursus
497,- inkl. moms

Dette kursus er for dig der:

... bruger Instagram professionelt, eller drømmer om at vækste hurtigere ved at poste mere systematisk og strategisk på Instagram - samt andre social medier - også fra computeren!

Det får du:

  • Tricket til et effektivt arbejdsflow der også giver dig tid til alt det andet sjove i livet
  • Værktøjer til at planlægge dit content, så du ikke behøver at være online hele tiden
  • Tips og tricks til at bruge online-værktøjet Later - (inkl. alt det du IKKE kan læse dig frem til!)
  • Lær hvordan du planlægger opslag, hashtags og vækster dit online community
  • En workbook der sparker dig i gang med fede øvelser

Slut med at være kreativ på kommando

Få den visuelle kabale til at gå op
Er du typen, der kan være kreativ hver dag on-the-spot? Nej, vel? Og selv hvis du er, så er det i det lange løb ret så drænende. Går du ovenikøbet også op i udseendet af dit feed og sammensætningen af billederne, kan det hurtigt være en udfordring at få den store kabale til at gå op. Særligt, når du arbejder professionelt med mediet og dagligt skal have content klart-parat på det HELT rette tidspunkt. For hvad hvis der ikke lige er noget at tage billeder af? Eller *GISP* intet, der passer til dine farver i feedet? Løsningen er planlægning.
Det investerer du i
Dette kursus bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring med at strukturere tiden på Instagram med maksimalt udbytte. Det bedste er, at vi har komprimeret det hele til et lynende hurtigt kursus, som du nemt og hurtigt både kan gå til og finde tid til!

Planlægning har aldrig været lettere

Struktur er det nye sort
Dette kursus er helt perfekt til dig, der har brug for at få struktur på din Instagram, så du altid er foran - og VED at du har content til flere dage, uger eller måneder i fremtiden.
En god struktur og content i databasen giver plads til, at du kan være kreativ på de dage, hvor du føler for det. Det giver dig en buffer på de dage hvor "du bare ikke lige føler for det" og skaber retning for din profil, da dit content ikke kun er spontant - men også strategisk.

Få adgang med det samme

Du slipper for langhårede forklaringer, kringlet sprog, viden der kræver en større indsats at forstå eller på anden måde kan spænde ben for den læring, du har brug for NU!
Køb nu
497,- inkl. moms

Din underviser

Kurserne er udviklet af Camilla Stemann, som har arbejdet med sociale medier og online marketing i 9 år. Camilla er uddannet cand.comm med speciale i autenticitet på sociale medier og har selv bygget sit eget og mange andres brand op fra bunden online.

Camilla har selv skabt mediet Copenhagenbyme med +20.000 følgere på Instagram, udgivet en bog som i dag er i 5. oplag og har haft stor succes med sine online kurser, som hun først og fremmest har solgt via Instagram. Camilla har arbejdet som senior marketing manager for den internationale virksomhed Yelp og som Head of Social i Klix Kommunikation.

Udover at lave online kurser underviser Camilla på International Business College, DJMX og for organisationer som Dansk Journalistforbund, FAOD samt til større events som Social Media Week, MarketingCamp eller influencer marketing events i udlandet.