Udnytter du virkelig mulighederne via dine sociale medier?

Med Camilla som rådgiver, bliver du som influent eller virksomhed klar til at indtage markedet og få den plads, din profil fortjener. Uanset om du er iværksætter, influenter eller en større virksomhed, der ønsker svar på de udfordringer, du har i forbindelse med din online tilstedeværelse, kan vi hjælpe dig. Vi stiller skarpt på alle tvivlsspørgsmål, så de kan blive fejet af vejen. På den måde bliver der plads til, at du endelig kan få de resultater, du drømmer om.

Succes med sociale medier

Har du brug for personlig og konkret sparring, og føler du ikke, at et online kursus giver dig det samme skub som en 1:1 session? Dette er en unik løsning, hvis du vil have guldkornene serveret og kommunikeret ud på en måde, som giver mening for DIG og dit brand.

Influencer marketing

Vi hjælper dig med at indgå værdifulde samarbejder. Vi er eksperter på området, og ved, hvordan du bedst muligt får succes på markedet uden at gå på kompromis med hverken moral eller etik.

Branding/forretningsudvikling

Vi hjælper iværksættere og influenter i opstartsfasen med at løfte deres forretning til næste niveau. Vi finder en unik strategi og bidrager med nytækning af forretningsplanen, så du står stærkere end nogensinde før.

Events og lanceringer

Vi hjælper med rådgivning til den helt rette vinkel, der kan få dit event eller lancering til at blive en stor succes. Vi rådgiver fra start til slut og er sparringspartner på alt fra strategi, idéudvikling, PR, markedsføring og netværk til eksekvering.