Udnytter du virkelig mulighederne via dine sociale medier?

1:1 RÅDGIVNING – EN UNIK INVESTERING I DIN VIRKSOMHED

Vi hjælper både virksomheder og influenter videre med social medie rådgivning, hvor vi sammen tager fat på de emner, der holder dig fra at opnå dit fulde potentiale. Sammen får vi lagt en unik strategi, der løfter dit brand til et helt nyt niveau! Camilla Stemann Jensen, som både er Instagram- og influencer ekspert, står for den personlige rådgivning. På den måde kan du være helt sikker på, at kvaliteten af den viden der formidles, og dit udbytte af rådgivningen, er af højeste kvalitet.

Med Camilla som rådgiver, bliver du som influent eller virksomhed klar til at indtage markedet og få den plads, din profil fortjener. Uanset om du er iværksætter, influenter eller en større virksomhed, der ønsker svar på de udfordringer, du har i forbindelse med din online tilstedeværelse, kan vi hjælpe dig. Vi stiller skarpt på alle tvivlsspørgsmål, så de kan blive fejet af vejen. På den måde bliver der plads til, at du endelig kan få de resultater, du drømmer om.

Lad os sammen nå i mål

Succes med sociale medier

Har du brug for personlig og konkret sparring, og føler du ikke, at et online kursus giver dig det samme skub som en 1:1 session? Dette er en unik løsning, hvis du vil have guldkornene serveret og kommunikeret ud på en måde, som giver mening for DIG og dit brand.

Influencer marketing

Vi hjælper dig med at indgå værdifulde samarbejder. Vi er eksperter på området, og ved, hvordan du bedst muligt får succes på markedet uden at gå på kompromis med hverken moral eller etik.

Branding/forretningsudvikling

Vi hjælper iværksættere og influenter i opstartsfasen med at løfte deres forretning til næste niveau. Vi finder en unik strategi og bidrager med nytækning af forretningsplanen, så du står stærkere end nogensinde før.

Events og lanceringer

Vi hjælper med rådgivning til den helt rette vinkel, der kan få dit event eller lancering til at blive en stor succes. Vi rådgiver fra start til slut og er sparringspartner på alt fra strategi, idéudvikling, PR, markedsføring og netværk til eksekvering.

Klippekort

Kom godt fra start

Basic

5 timers personlig rådgivning. hvor vi sammen sikrer dig, at du kommer godt fra start og undgår de klassiske fejltrin. Løsningen er perfekt til dig, der mangler afklaring, og ønsker at finde ud af, hvilken vej du skal gå for at styre dit brand i den rigtige retning. Forløbet tilpasses individuelt ud fra dine behov. Klippene er gyldige i 6 måneder fra købsdato.

Kontakt os for en pris

Lad os hjælpe dig i gang
Favoritten

Premium

10 timers personlig rådgivning, hvor vi sammen laver en unik strategi og sørger for, at du ikke bare kommer godt fra start, men rent faktisk opnår resultater, der kan mærkes. Vi tilpasser forløbet efter dine behov, så du får mest muligt ud af forløbet.

Klippene er gyldige i 6 måneder fra købsdato.

Kontakt os for en pris

Kom tættere på drømmen
Til dig, der ikke vil nøjes

Ultimate

Den ultimative løsning for den meget seriøse, der ønsker at tage sin virksomhed eller brand til helt nye højder. Vi sammensætter en fuldendt pakke med alt fra rådgivning til events, strategi, idéudvikling og løbende sparring. Du får fuld support samt gratis adgang til Instagram Akademiet. Forløbet er på mindst 6 måneder.

Kontakt os for pris

Klik for din bedste investering

Giv dig selv og dit brand en unik investering

...en investering uden tomme kalorier

Jeg er klar til succes!