fbpx Skip to main content

Instagram Akademiet

Kurset er til dig, der vil vækste din Instagram profil som virksomhed eller privatperson og gøre det nemmere at tiltrække tusindvis af følgere med dine budskaber eller produkter.

Sådan lykkes du på Instagram!

Det er ikke for sjov, at man siger; “eksisterer du ikke på Instagram, eksisterer du ikke som brand”. Camilla guider dig igennem 4 online moduler, som du kan tage online, lige når det passer dig. Og for at det ikke skal være løgn, er materialet, du får, dit for altid. Instagram Akademiet giver dig også adgang til et stort, støttende netværk, som du altid vil have til rådighed – selv når du er færdig med kurset. Instagram Akademiet er for dig, der ønsker at løfte dit brand til nye højder, få flere kunder, lande fede samarbejder og bruge mediet til din fordel.

Du lærer også at bruge algoritmen som din medspiller, og du får konkrete værktøjer til at skabe øget engagement. På Instagram Akademiet serveres alle de velafprøvede tips og tricks, som er nødvendige for succes, og Camillas store erfaring indenfor Instagram, er din genvej til at undgå de klassiske fejltagelser. Dem har hun selv lavet, og derfor er Instagram Akademiet med til at løfte dig let og elegant over de udfordringer, som selv de garvede SoMe-folk har udfordringer med. Med Instagram Akademiet kommer du i stedet på rette spor med det samme!

Instagram kursus

Organisk vækst

Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere (hint: det handler ikke om dig!)

Instagrams algoritme

Hvordan du knækker koden til algoritmen? I stedet for at kæmpe mod algoritmen, så spil med - og skab vækst!

Sælg via Instagram

Bliv klogere på hvordan du sælger på Instagram og får andre til at anbefale dig.

Få en flot profil

Her får du de konkrete teknikker til, hvordan du fotograferer og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang.

Jeg har anbefalet Instagram Akademiet til mange efterhånden. Der er så mange tilbud som skuffer, men Instagram Akademiet er et seriøst forløb med masser af viden og endda direkte kontakt med kræfterne bag.

Dorte Bak@dortebak.dk
Få adgang til Instagram Akademiet
Instagram kursus

4 moduler med ALT du skal vide for at få succes på Instagram:

Modul 1

Skab en uimodståelig flot profil

I dette modul får du de konkrete teknikker til, hvordan du fotograferer og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang.

Du lærer, hvordan du skaber et univers, som man bare MÅ følge + hvad du skal skrive, og hvad du BESTEMT ikke skal skrive!

…. og metoden til at gå viralt.

Modul 2

I stedet for at kæmpe mod algoritmen, så spil med – og skab vækst!

Lær at forstå Instagrams algoritme. Du bliver bekendt med en masse værktøjer og systemer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre dn tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du lærer, hvordan du inkorporerer en helt speciel hashtag-teknik, som er specialsyet til netop din branche.

Modul 3

Få nøglen til den succes, jeg har skabt for hundredevis af andre virksomheder  – og for mig selv!

I det her modul vil jeg lære dig min metode, så du også kan skabe samme succes. Du vil lære, hvordan du når endnu længere ud via hashtags, får folk til at like og kommentere og gør dine følgere til loyale ambassadører, der tagger dig eller dit brand og anbefaler dit profil til endnu flere.

Modul 4

Sådan sælger du …..BEEEP…..ud af bukserne med Instagram! For hvor fedt kunne det ikke lige være?

I dette modul lærer du, hvordan du konverterer dine følgere til kunder – på en autentisk måde, der gør dem til dine nye trofaste kunder.

Og du lærer, hvordan du arbejder med annoncering, så du kan komme endnu længere ud til en masse nye kunder.

Det siger kursisterne:

instagram kursus
Instagram kursus

Feeds der fik wow-effekt:

Instagram kursus
Instagram kursus

Ofte stillede spørgsmål

Er kurset for begyndere?

Instagram Akademiet er et avanceret kursus, og du skal have basiskendskab til grundfunktionerne på Instagram. Men du vil kunne få succes med værktøjerne både som basic bruger og superbruger. Du lærer nemlig, hvad det er, der skaber en attraktiv profil med mere engagement og flere visninger.

Er kurset både for virksomheder og privatpersoner?

Ja, hvis du/I vil bruge Instagram professionelt. Det er de samme teknikker, tools, strategier og viden du skal bruge for at få succes – uanset om du er en lille eller stor virksomhed, influencer eller privatperson der vil prøve kræfter med mediet.

Jeg sælger ikke noget (endnu). Skal jeg det for at være med?

Nej – og ja! For alle har noget at sælge – uanset om det er et budskab, service eller et produkt. Det, du lærer, er HVAD der får folk draget ind på din konto. Derudover er der tips til, hvordan du rent faktisk får folk til at klikke på “køb”. Hvis du ikke har noget, man kan købe af dig helt konkret, vil kurset dog stadig være meget relevant, da det i så fald kun er noget af modul 4, som du ikke kan bruge (endnu).

Må jeg dele adgangen med min kollega/medarbejder/ven?

Adgangen til Instagram Akademiet er personlig, og det er derfor ikke tilladt at videredele adgangen til andre. Vi godkender derfor heller ikke anmodninger til den tilhørende lukkede Facebook gruppe via en virksomhedsside. Hvis din kollega/medabejder/ven også vil have adgang til kurset, så skriv en besked til os på support@camillastemann.dk for mere information.

Jeg har været på Instagram længe – er kurset for mig?

Ja! Det, du lærer med dette online Instagram kursus, er, hvordan du engagerer og tiltrækker følgere  – uanset hvilket niveau du er på. Selv rigtig store profiler med +100.000 følgere har fået rigtig meget ud af at deltage på akademiet.

Giv mig adgang til Instagram Akademiet nu

+720 virksomheder og privatpersoner i forskellige brancher har allerede gennemført kurset og skabt vilde resultater. Skal du være den næste?

Få adgang NU
planlæg Instagram opslag

Det komplette Instagram kursus fra én, der selv har gået vejen

Lær fra en, der både har skabt sine egne – men også flere hundrede andres succesfulde Instagram konti i løbet af det seneste årti!

Camilla Stemann troede egentlig, at hun skulle arbejde med politisk kommunikation, men hendes første Instagram konto @copenhagenbyme tog hurtigt fart og voksede sig til +20.000 følgere. Dette banede vejen – først som Influencer – og sidenhen som en af landets mest søgte Instagram undervisere med egen kursusvirksomhed @camillastemann

Online Instagram kursus med ALT du skal vide

Camilla har skabt det ultimative online Instagram kursus med afsæt i de strategier, hun selv har brugt, samt de teknikker hun har levet af at rådgive virksomheder til. Ja, faktisk jokede vi med, at Camilla bare skulle “tømme hovedet” med alt, hvad hun vidste om Instagram ned i det her kursus – og det er rent faktisk, hvad hun har gjort!