fbpx Skip to main content

Sådan laver du en effektiv social medie strategi

En social medie strategi er nødvendigt, hvis du drømmer om at få det mest optimale ud af din online tilstedeværelse. Men hvor skal fokus være blandt de mange medier? Instagram, LinkedIn, Facebook, YouTube, Pinterest eller måske TikTok? Lær hvordan du udvælger de rette sociale medier til dit brand, laver en effektiv social medie strategi, og får mest ud af dit content på tværs af forskellige medier og platforme. Alt dette er krydret med hemmeligheden til at skabe mere content UDEN at bruge meget mere tid.
Camilla Stemann
Køb kursus
497,- inkl. moms

Dette kursus er for dig der:

... allerede arbejder professionelt med at udbrede kendskabet til din forretning eller brand via sociale medier, eller ønsker at dykke ned i strategiens muligheder. Det er også for dig, der gerne vil finde ud af hvilke andre sociale medier, du med fordel også kan satse på!

Det får du:

  • Hemmeligheden bag en effektiv social medie strategi
  • Tricket til at vælge de rette medier til DIT brand (og droppe dem som ikke giver dig nok værdi!)
  • Det uundværlige hack, der vil spare dig for rigtig mange arbejdstimer
  • Sådan skaber du mere content UDEN at bruge meget mere tid
  • Guiden til hvordan du vinkler dit indhold på de forskellige kanaler
  • En kalender til planlægning og overblik, som du kan downloade
  • En workbook der sparker dig i gang med fede øvelser

Få pusten tilbage

Brug din tid smartere
Kender du det med, at det kan virke som et fuldtidsjob at lave content til bare én platform? Og gør tanken, både at skulle starte en Youtube-kanal, være aktiv på Story, lave IGTV og hele tiden finde på nyt content dig næsten helt forpustet? Hvis det er tilfældet - så bare rolig. Du er langt fra den eneste, der har det på den måde. Heldigvis behøver du ikke blive ved med at tabe pusten - der er nemlig en løsning!
Det investerer du i
Dette kursus bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring med at skabe content på tværs af de forskellige platforme. Selvfølgelig på den absolut smarteste og mindst tidskrævende måde - med højst muligt udbytte. Det bedste er, at vi har komprimeret det hele til et lynende hurtigt kursus, som du nemt og hurtigt både kan gå til og finde tid til! Vi giver dig tricket til at vælge de rette medier til DIT brand.

Få virkemidler - utrolig mange muligheder

De nødvendige værktøjer for succes
Hvis du kan nikke genkendende til, at tanken om at producere mere content mest af alt lyder som en mavepuster, er det nemlig på tide, at du begynder at bruge din tid mere smart. Og dette kursus i hvordan du laver en social medie strategi, er lige præcis det, du har brug for.
Du lærer hvordan du med meget få virkemidler kan se mange muligheder med det materiale du allerede har. Men du får også værktøjer til, hvordan du presser den sidste dråbe ud af dit content, så du slipper for alt det ekstra arbejde.

Få adgang med det samme

Du slipper for lange forklaringer, kringlet sprog, viden der kræver en større indsats at forstå eller på anden måde kan spænde ben for den læring, du har brug for NU!
Køb nu
497,- inkl. moms

Din underviser

Social medie strategi kurset er udviklet af Camilla Stemann, som har arbejdet med sociale medier og online marketing i 9 år. Camilla er uddannet cand.comm med speciale i autenticitet på sociale medier og har selv bygget sit eget og mange andres brand op fra bunden online.

Camilla har selv skabt mediet Copenhagenbyme med +20.000 følgere på Instagram, udgivet en bog som i dag er i 5. oplag og har haft stor succes med sine online kurser, som hun først og fremmest har solgt via Instagram. Camilla har arbejdet som senior marketing manager for den internationale virksomhed Yelp og som Head of Social i Klix Kommunikation.

Udover at lave online kurser underviser Camilla på International Business College, DJMX og for organisationer som Dansk Journalistforbund, FAOD samt til større events som Social Media Week, MarketingCamp eller influencer marketing events i udlandet.