fbpx Skip to main content

Kontakt teamet

Hos Camilla Stemann & Co. arbejder vi målrettet for at skabe succes for influenter og virksomheder. Vores mission er, at hjælpe virksomheder og privatpersoner med at få succes på sociale medier, og blive helt skarpe til personlig branding. Vi tror nemlig på, at det er vejen til flere salg.

Teamet bag består af fire ildsjæle, der med deres hver deres viden og konkret erfaring vil gøre alt for at løfte dit brand til nye højder. Kontakt os for blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Camilla Stemann Jensen

Grundlægger

Camilla hjælper iværksættere, virksomheder og influenter med at vækste online. Hun underviser, coacher, holder foredrag og workshops. Hun er desuden også founder af Camilla Stemann & Co.

Strategisk rådgiver

camilla@camillastemann.dk

Kasper Munk

Kasper Munk Jensen

Partner

Kasper er ansvarlig for udvikling af online produkter, salgsstrategier samt projektstyring af online kampagner. Han sørger også for, at vores egne online produkter kommer ud.

Produkt, kampagne og salgsansvarlig

Fie Frøling

Konsulent

Fie styrer vores boblende community på Instagram og sørger for, at vi altid har nyt og relevant content på vores SoMe platforme. Fie står også for at optage små videoer til vores kanaler.

Community management og content

 

Unik ekspertise

Camilla har selv arbejdet som blogger og influencer siden 2012 og ved derfor, hvordan man skaber et brand via sociale medier. Hun udgav, takket være sin Instagram, en populær kogebog i 2017, og har sidenhen solgt sine kurser næsten udelukkende via sociale medier. Samtidig har hun sideløbende siddet på den anden side af bordet, bl.a. gennem flere år som marketing manager i den internationale virksomhed YELP, som netop specialiserer sig i at aktivere influenter og communities både online og offline ved events. Camilla er desuden medvært på podcasten “Influencer”.

Camilla underviser på social medierådgiver-uddannelsen på IBC i Kolding og holder løbende workshops og foredrag. Blandt andet for Journalistforbundet, FAOD, Benjamin Media, Social Media Week, VICE, Landbrug & Fødevarer, Bolius og forskellige erhvervs- og netværksgrupper samt private virksomheder. Hun har også holdt oplæg til influencer marketing events i udlandet og underviser i professionel brug af Instagram på sine egne kurser.

“Camilla er nærværende og inspirerende, og man mærker hendes passion helt ud i fingerspidserne. Hun ser dine behov og guider dig ud fra dit udgangspunkt samt ønskede mål.” 

-Lix.com