fbpx Skip to main content

Lav billeder og tekst med wow-effekt til dine sociale medier

Lær hvordan du hurtigt og nemt bliver din egen stjerne-grafiker - helt uden at have tekniske eller grafiske færdigheder! Med dette lynkursus i programmet og vores hemmelige tricks og hacks til design og formater der skaber mere engagement, bliver det hurtigt slut med at holde sig tilbage eller lægge låg på kreativiteten!
Camilla Stemann
Køb kursus
497,- inkl. moms

Dette kursus er for dig der:

... har en servicevirksomhed, sælger viden eller vil inspirere med ord - men ikke altid har et billede at poste. Kurset er også perfekt for dig, der ønsker at skabe en stærkere visuel stil og tone, som kan gøre dit univers mere attraktivt.

Det får du:

  • Guide til at lave flotte highlights til din Instagram
  • How-to video hvor vi gennemgår videografik, GIFs og animationer i Canva
  • How-to video til hvordan du laver flotte grafer og diagrammer
  • Overblik over formaterne og hvordan du bruger dem, så de skaber mere engagement
  • Tricket til hvordan du laver dine egne Story templates
  • Hemmelighederne, som Canva ikke fortæller dig
  • En workbook der sparker dig i gang med fede øvelser

Mindre frustration - mere WOW

Et nyt bekendskab, du vil elske
Kurset er til dig, der sukker efter mere wow og mindre riven i håret over, at du bare ikke ved, hvordan du skal få dine idéer ud og leve - sådan visuelt. Din redningskvinde hedder Canva - og kurset i denne "madam" er skræddersyet til dig, der ikke er et naturtalent til grafisk arbejde, men stadig anerkender vigtigheden af det.
Det investerer du i
Dette kursus bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring med Canva som professionelt værktøj. Canva gør det nemlig muligt at skabe endnu smukkere content til Instagram og andre sociale medier. Det bedste er, at vi har komprimeret det hele til et lynende hurtigt kursus, som du nemt og hurtigt både kan gå til og finde tid til!

Lav smukke designs i en fart

Din nye kreative legeplads
Canva gør det muligt at lave smukke highlights til dit feed, flotte stories og grafiske opslag både hurtigt og nemt.
Og ikke nok med det, så er dette kursus tilpasset specifikt sociale medier, så alt viden er skåret helt ind til benet så du KUN får det, du har brug for:

Få adgang med det samme

Du slipper for høvle dig selv igennem utallige tutorials, alt for teknisk sprog, eller andre forhindringer der på anden måde kan spænde ben for den kreative indlæring, du har brug for NU!
Køb nu
497,- inkl. moms

Din underviser

Kurserne er udviklet af Camilla Stemann, som har arbejdet med sociale medier og online marketing i 9 år. Camilla er uddannet cand.comm med speciale i autenticitet på sociale medier og har selv bygget sit eget og mange andres brand op fra bunden online.

Camilla har selv skabt mediet Copenhagenbyme med +20.000 følgere på Instagram, udgivet en bog som i dag er i 5. oplag og har haft stor succes med sine online kurser, som hun først og fremmest har solgt via Instagram. Camilla har arbejdet som senior marketing manager for den internationale virksomhed Yelp og som Head of Social i Klix Kommunikation.

Udover at lave online kurser underviser Camilla på International Business College, DJMX og for organisationer som Dansk Journalistforbund, FAOD samt til større events som Social Media Week, MarketingCamp eller influencer marketing events i udlandet.