fbpx Skip to main content

Er du klar til at give den ultimativ gas på Instagram i 2024?

I år skal være DIT år på Instagram … derfor har vi samlet 5 ting du SKAL have styr på for at lykkes på Instagram i 2024

#1: Instagram SEO og profiltekst

Er din Instagram-profil 100% søgeoptimeret? Ellers så går du glip af både rækkevidde og følgere i 2024. Flere og flere bruger de nye medier, særligt Instagram og TikTok, som søgemaskiner i stedet for Google. Og på Instagram bliver udforsk også mere og mere optimeret efter søgeord. Ja, faktisk mener man, at søgeord på sigt kan komme til at erstatte hashtags. Så har du søgeoptimeret både din profiltekst, dine enkelte opslag og dine hashtags?

#2: Hashtags

Jeps, de virker stadig! I den grad. For selvom de kan blive erstattet af eksempelvis søgeord i fremtiden, så er der nu og her rigtig meget at vinde ved at bruge de rette hashtags. Flere af vores kunder opnår mellem 1000, 5000 og 30.000 visninger alene gennem hashtags på flere af deres opslag. Ikke nok med, at Instagram-brugere gennem hashtags finder indhold de interesserer sig for – hashtags er også med til at fortælle Instagrams algoritmer, hvad dit opslag handler om og pushe det ud til interessante profiler.

Det vil man ikke helt gå glip af, vel? Så få styr på hashtags én gang for alle.

#3: Tekster

Tekst der skaber engagement og salg: Instagram er først og fremmest forbundet med det visuelle: billeder og video. Men hvis du glemmer kronen på værket, nemlig den tekst og de hooks du deler med det visuelle, så er det svært at få succes. Få styr på tekster, der engagerer og skaber selv én gang for alle gennem god copywriting.

#4: Planlægning og effektivisering

Når man skal arbejde med Instagrams algoritmer er planlægning alfa omega. Planlægning og effektivisering hjælper dig på alle områder med at komme ud til flere og få flere følgere – både ift. tidspunktet du poster, de relationer der skal skabes og holdes ved lige og det indhold, der tager din profil til næste niveau. Så hvis du starter 2024 med en god planlægning, så lover jeg at alt bliver nemmere. Og i dag er bedste dag at starte! (Eller i morgen :))

#5: REELS

Vi kan ikke komme udenom dem: de korte videoer som har skabt adskillige successer – og tusindvis af nye følgere, ikke mindst i Instagramklubben i året der gik. Du skal bare mestre Reels i 2024 for at holde dig relevant på Instagram i 2024.

Vil du holde dig opdateret på alle nyheder på Instagram i 2024?

Så tilmeld dig vores månedlige Instagram nyt her 

Efterlad en kommentar