fbpx Skip to main content

Vil du betale for et verificeringsbadge på Instagram? Eller sende en broadcast-chat til mange følgere på én gang? Og hvad med at få federe redigeringsmuligheder til Instagram story? Læs om 3 store nyheder på Instagram ligenu:

Instagram lancerer ny broadcast-chat: ‘Channels’

Channels (lad os kalde det “kanaler”) er på vej til Instagram-appen. Funktionen giver kreatører (i første omgang) mulighed for at dele offentlige, én-til-mange beskeder og engagere sig med deres følgere direkte i en større chat. Kanaler understøtter både tekst, billeder, afstemninger, reaktioner mm. Mark Zuckerberg annoncerede funktionen ved at starte sin egen broadcast-kanal, hvor han har planer om at dele Meta-opdateringer fremover.

ast, skabere har normalt postet en historie for at dele nyheder og opdateringer med deres følgere, men de har nu mulighed for at bruge en mere direkte måde at interagere med deres fans på. Funktionen kan være en oplagt mulig til at få skabt et community omkring sit brand: f.eks. kan man bruge dem til at få input eller feedback, dele nyheder og opdateringer  – eller måske samle udvalgte følgere omkring et udvalgt emne, som man vurderer ikke alle har interesse i.

Man kan dele link til sin kanal på story eller direkte link i sin profiltekst, og så kan følgerne selv vælge om de vil hoppe ombord på kanalen eller ej.

Instagram kanaler er allerede i gang med at blive testet hos udvalgte kreatører i USA. Og så planlægger Instagram at udvide til flere konti i de kommende måneder. Her kan du se et preview. Jeg får lidt associationer til en klassisk Facebook-chat. Hvad med dig?


Kilde: Instagram

Betaling for blåt verificeringsbadge på Instagram 😮⁠

Det lille blå flueben aka verificeringsbadge, som ellers kun har været forbeholdt udvalgte kendte og store profiler. Vil du betale for det – til gengæld for bedre kundeservice og flere visninger om måneden? I øjeblikket tester Instagram netop den mulighed i Australien og New Zealand, men går testen godt forventes det, at abonnementservicen udrulles til flere lande.⁠ Dog ikke til alle der har virksomhedskonto på Instagram.

Instagram verificeringsbadge
Dermed følger Zuckerberg og team følger altså Twitter og Snapchats eksperimenter med betalte abonnementer – formentlig for at kunne dække deres stigende udviklingsomkostninger. Prisen vil i første omgang være $11,99 pr. måned på nettet eller $14,99 pr. måned på iOS og Android.

Instagram arbejder på video trimmer til Stories

JA, tak! En video trimmer til stories. Det ville være på tide! Og måske også flere af de funktioner som Reels har (f.eks. at ændre teksten i løbet af videoen og sætte flere klip sammen). Man kunne håbe, det kom i samme omgang, ikke sandt?

Til workshop her i marts måned i Instagramklubben skal vi også tale lidt om stories – og om hvordan man med få justeringer kan komme ud til mange flere på stories. Og emnet til den workshop OG kommende program i Instagramklubben spørger du til? Det får du da lige her:

3 meget relevante online workshops (som du kan se på replay hvis du ikke kan være med live)

🗓 14. marts: Få flere følgere med planlægning og effektivisering

🗓 20. april: Metoder til mere engagement og bedre community

🗓 16. maj: Reels-ideer og fede sommertrends 🎥

+ 2 FYSISKE bonus-events… Som du får med helt gratis:

🗓 17. marts: Netværksbar og sparring i Aarhus 🤓

🗓 26. maj: Netværksbar og sparring i København 👫

Normalt ville mine fysiske workshops i det her niveau have kostet dig 1800-3500 kr. for bare én gang…

men du kan få adgang til ALT DET HER for kun 995 for de næste 4 måneder.

OG du får:

– Adgang til alle de tidligere workshops med alt hvad du skal vide for at få succes på Instagram – også i 2023
– Medlemskab i en lukket netværksgruppe med sparring og feedback fra +300 seje klubmedlemmer.

WOW! Giv mig 4 måneders medlemskab og alle de lækre bonusser nu!!

Efterlad en kommentar