fbpx Skip to main content

“ Instagram Akademiet ” 

Når du nu er havnet på denne side, er det med stor sandsynlighed en sætning, du har hørt før. Men har du nogensinde undret dig over, hvad det – sådan helt specifikt – er, at man får ud af det?

Måske har du også tænkt, om sådan et online forløb overhovedet batter?

Og om det på nogen måde kan hjælpe dig?

Hvis det er tilfældet, så forstår jeg dig godt.

 

De fleste både overvurderer og undervurderer Instagram 

Rigtig mange virksomheder undervurderer, hvad de kan skabe over et stykke tid og overvurderer hvad de kan gøre på kort tid. Men Instagram Akademiet er lidt speciel. Mest fordi, at begge udsagn faktisk er gældende, når man arbejder lige præcist med Instagram som medie. Vi oplever nemlig både kursister, der får “øjeblikkelige” resultater på deres profiler, og andre, hvor det tager lidt længere tid at nå dertil, men som til gengæld opnår store resultater, når de først er nået forbi den første fase.

Instagram Akademiet giver dig ikke hundredvis af følgere automatisk natten over. Vi er nemlig ikke en falsk bot, der lover dig uægte følgere og relationer, du alligevel ikke kan bruge til noget. Vi lover dig til gengæld en værktøjskasse, der gør det muligt at opbygge ægte relationer, som skaber det bedste grundlag for, at du kan skalere din forretning online. Det er den slags relationer, der både kan løfte dit brand og sælge din ydelse/produkt.

Men (næsten) intet sker på Instagram med et enkelt knips. Det, der dog kan ændres ret hurtigt, er din måde at håndtere mediet på.

På Instagram Akademiet lærer du derfor, hvordan du bruger de rigtige hashtags og får redskaber, der lynhurtigt hjælper dig med at få skabt en rød tråd. Og det, mine damer og herre, er første skridt mod at tiltrække potentielle kunder.

 

Er Instagram Akademiet overhovedet noget for mig? 

Et online forløb kan for nogle virke som lidt af en mundfuld. Mest for dem, der aldrig har prøvet det før. For hvad er niveauet? Kan jeg overhovedet følge med? Eller vigtigst af alt – er niveauet højt nok til, at jeg kan få noget ud af det?

En af grundene til, at vi elsker det online format, er friheden. Og den passion skal vi selvfølgelig have tilfælles, hvis du skal have en god oplevelse med Akademiet.

Foruden friheden, så er det også vigtigt, at du er nået til et punkt, hvor du VIL se en forandring.  Og hvad er det så for nogle resultater, som andre har fået og som du kan se frem til? Det vil jeg lade et par af vores tidligere kursister, fortælle om, så du kan blive klogere på, hvad der er kommet ud af deres investering:

 

 

FØR OG EFTER BILLEDER

 

Instagram akademiet

@dortebak.dk

 

Instagram Akademiet

@sunwingalcudia

 

Instagram Akademiet

@no217.dk

Hvis du også vil begynde at se resultater på din profil, så køb dig adgang til Instagram Akademiet lige HER!

Se også overblik over vores øvrige online kurser i sociale medier lige her!

One Comment

Efterlad en kommentar