fbpx Skip to main content

Det er aldrig rart at få af vide, at man laver fejl, vel?

Men nogle gange er det ikke fejl, du begår bevidst (og så kan man jo egentligt argumentere for, om det overhovedet ER en fejl på Instagram). Men faktum er, at hvis du “lytter” til det budskab, fejlen kommer med – så kan du vende det til udvikling lynhurtigt!

Her får du 3 eksempler på klassiske fejl på Instagram, og hvor du kan få hjælp til at “tyde” dine fejls budskab.

1. Du holder dig ikke opdateret på de nyeste trends og vigtigste hacks

Hvis du føler dig ramt af den her, forstår jeg dig 100%! For hold nu op, der sker meget på Instagram hele. tiden. Ja, faktisk er der sket ekstra meget her det seneste halve år. Der er FULD fart på, og nye funktioner vælter ned som snefnug på kold januardag!

Løsning: Det gode er, at mit fuldtidsjob er Instagram, så jeg klarer al researchen for dig og sørger for, at du altid er opdateret på de nyeste trends og tendenser.

Elsker du hele tiden at kende de nyeste teknikker, så får du dem i VIP Instagramklubben, hvor jeg hver måned underviser i nyheder og nye (smarte)teknikker.

Hvis du mere er til gennemtestede og sikre metoder og strategier, der holder vand i mere end en måned, så får du dem på Instagram Akademiet. Jeg opdaterer kurset løbende med de fundamentale tilføjelser/ændringer, som uundgåeligt kommer på Instagram nogle gange – f.eks som REEL’s sidste år og det “nye feed” (som allerede er begyndt at blive udrullet). Så har du altid den rigtige og opdaterede viden lige ved hånden.

2. Du udfordrer ikke indholdet på din profil (nok)

Du ved godt, at du skal ryste posen og gøre noget andet, end du plejer. Men åhhh, det er jo lige så nemt at dele det der billede, bruge de samme hashtags og så få det ud af verden, ikke? Du rykker dig bare ikke sådan rigtigt!

Løsning: I VIP Instagramklubben udfordrer jeg dig hver måned, trækker dig (kærligt) ud af komfortzonen og guider dig. Og det gode er, at det faktisk føles ret fedt, sjovt og aha-oplevelses-agtigt – for vi gør det SAMMEN. Hele +350 super seje VIP’er faktisk, som alle hepper og støtter hinanden, og gør det SÅ meget sjovere at eksperimentere og lære af hinanden.

3. Du mangler nogen at sparre med – og få feedback fra

Åååååååh hvor frustrerende kan det lige være altid at sidde med det hele selv? Med tvivl, frustration – måske magtesløshed? Og bare mangle de der øjne udefra, der gør dit lettere usikre oplæg til en selvsikker fuldtræffer?

Løsning: Feedback fra et fællesskab, kan løfte dit arbejde og din profil til helt nye højder. Både inden og efter du deler dit opslag på Instagram.

På Instagram Akademiet har du netværksgruppen på +800 medlemmer, som du kan udveksle viden med og få konstruktiv feedback fra, så du ikke skal sidde alene og gætte på, om det du gør, er rigtigt.

Og på VIP har vi sat feeedback i system! Både på den månedlige workshop, hvor der altid er feedback til udvalgte profiler, men også til vores feedbackevent, hvor du i små grupper, online, får “andre øjne” direkte rettet mod din konto. Det kan lyde skræmmende, men rummet er trygt og det er SÅ givende.

Så hvad skal du vælge for at få vendt den dårlige stime, lave færre fejl på Instagram og komme tilbage i kampen – allerede i dag?

Ja, hvis du føler, at du ved ALT om at være på Instagram: Strategi, visualitet, målgruppe, hashtags, redigering, algoritmen, community opbygning samt salg og viralt indhold. Så kan du hoppe direkte til VIP Instagramklubben. Her kan du nemt holde din viden og teknikker up to date med den nyeste viden og få den værdifulde feedback.

Men hvis du ikke har fundamentet helt på plads endnu – altså, hvis du ikke rigtig føler, at det virker, når du deler noget  – så skal du starte med Instagram Akademiet. MEN du kan sagtens tilvælge VIP med det samme, for du får hurtigt lært det hele! Og blot du har den rette viden, så gør det ikke noget at det er første gang, at du bruger den, når du kommer til de månedlige VIP workshops.

Læs også: 5 trends og nyheder på Instagram i 2022

Efterlad en kommentar