fbpx Skip to main content

Vidste du, at 60% ser deres stories på Instagram MED lyd på? Det kan bl.a. være en grund til at have styr på lyden på stories, når du deler en video. Enten ved 1) at du simpelthen laver en god speak, 2) slår den fra, når der er noget skørt baggrundsstøj. 3) Tilføje story musik med stickeren “musik”  til at skabe balsam til øregangene hos dem, der ser/lytter med.

Story musik endelig i Danmark

1 år efter “resten af verden” (det føles sådan) fik music sticker på Instagram stories, er funktionen endelig også nået til det danske marked. Muligheden går i al sin enkelhed ud på at tilføje musik til stories. På den måde kan du selvfølgelig skabe præcist den stemning, du ønsker, dit univers og din profil skal udstråle. 

Story musik Instagram

Sådan bruger du Instagram musik stickeren: 

  1. Vælg “musik” under dine stickers på stories (der hvor du normalt også finder location stickeren, meningsmålinger, hashtags osv.)
  2. Vælg den sang, du ønsker at bruge enten ved at søge selv – eller ved at få inspiration under “populært”, “genrer” eller “stemninger”. Tip: hvis du vil finde et musikstykke, der passer perfekt til din video, så prøv at søge efter nøgleord, der passer til det, der sker i videoen, eller den stemning der kendetegner den.
  3. Er der et bestemt stykke af sagen, du kan lide? Så kan du redigere stykket ved at slide den hvide aflange boks enten frem eller tilbage
  4. Hvis du synes, at den spiller for meget af sangen, kan du selv justere hvor den skal stoppe med at loope. Du skal vælge et musikstykke der er minimum 5 sekunder langt (og højst 15 sekunder)
  5. Pift din instagram story op ved at vælge et af de forskellige designs, der enten viser sangen med forskellig slags tekst eller billede af kunstneren og navnet på sangen. Du kan også vælge at Zoome ikonet helt ud, så det slet ikke kan ses i den story, foruden den lille linje øverst, men musikken vil stadig være der.
  6. Upload din story som du plejer

OBS! Funktionen er blevet udrullet gradvist, så det kan godt være, at du endnu ikke har den i din app. Men prøv så at opdatere appen og evt. slette Instagram og download på ny, hvis det stadig driller. Og ellers er der kun en tip, der hjælper: tålmodighed!

Har du fået Instagram musik stickeren? Og har du prøvet at tilføje lidt story musik til dine fortællinger? 

 

 

 

 

Efterlad en kommentar