fbpx Skip to main content

Online salg på autopilot. For dig som vil skabe eller vækste din passion til en overskudsbusiness, du kan leve (godt) af.

?Drømmer du om at få en overskudsbusiness, der gør livet sjovt og indholdsrigt – og hvor du ikke hele tiden skal føle dig presset på økonomi, tid eller at “sælge”?

?Måske har du allerede en fysisk butik eller en webshop (eller drømmer om at få det), men mangler formlen, der gør det nemt (og sikkert) at have overskud måned efter måned – både på bundlinjen og i livet.

?Og ville du ønske, at du have et skudsikkert system, der BÅDE tiltrække følgere og konvertere dem til salg…..og som kører på autopilot mens du hyggede med familien eller var på farten?

Lær alt fra opbygning af kundefundament til online salg på autopilot

På MASTERCLASS nøjes du ikke med at lære, præcis hvad du skal gøre for at skabe en overskudsbusiness. Vi guider dig helt konkret til at implementere den succes-formel til flere online salg på autopilot, vi selv har brugt årevis på at udvikle. Og som vi ikke blot har brugt til at skabe resultater på egne, men også på andres (bank)konti?

Undgå årelang famlen i blinde og hop direkte til:

1. Et (kunde)fundament

Du vil lære, hvordan du finder, udvælger og tiltrækker de mest lukrative kunder, som du også elsker at arbejde med.

2.Din masterplan til succes

Du vil få skabt et system i din forretning, som gør det nemt, hurtigt og sikkert for dig at få en overskudsbusiness.

3.Lancering og salg

Du vil gå fra: “åh nej salg” – til at elske at få dine produkter til at flyve ud over (online) disken.

4. Salg på autopilot

Du vil få formlen til storsælgende kampagner på autopilot – og kunne sælge mere uden at røre en finger!

Masterclass: Online salg på autopilot med Camilla Stemann og Stine Hemmer-HavnsgaardPå “MASTERCLASS: online salg på autopilot” lærer du helt konkret:

?Hvordan du laver en effektiv salgskampagne på sociale medier – uanset om du sælger via en fysisk butik, driver en webshop eller sælger din tid 1:1

?Hvordan du opsamler, skriver og sælger BEEEP…..ud af bukserne med e-mails…….og derefter sætter det hele på autopilot.

?Hvordan du ikke bare finder, men også tiltrækker de helt rigtige kunder – dem du vil elske at arbejde med, og som betaler godt.

? Hvordan du opbygger højtkonverterende e-mailopsamlere og storsælgende landingssider – vores visuelle guides er super nemme at følge og inkl. done-for-you-tekst-skabeloner. Så du altid ved, hvad du skal skrive – og præcist hvor.

?Du får vores 6 mest storsælgende kampagner – lige til at kopiere og gøre efter (Spoiler-allert: Den ene solgte for 289.000 kr. på blot EN måned!)

?Hvordan du prissætter dit/dine produkt(er) rigtigt, så du undgår at skræmme nogen (væk) med prisen, men stadig er godt betale for dine varer.

?Hvordan du lancerer nye produkter (eller allerede eksisterende) og tjener penge på dem – også inden de lander på hylden.

LIVE undervisning, arbejdsfællesskab og LIVE Q&A – HVER måned!

Du får:

  • 4 vidensfyldte moduler med undervisningsvideoer, modeller og done-for-you skabeloner og templates.
  • Arbejdsfælleskab med adgang til den lukkede MASTERCLASS Facebook-gruppe, KUN for Masterclass’ere, hvor vi hjælper og hepper på hinanden
  • Hands on-arbejdsplan: lige til at udfylde – og som vil hjælpe dig med at tilpasse det, du lærer, til netop din forretning.
  • 4 X LIVE undervisning i kursusmaterialet – hele 2 timer pr. gang i selskab med Camilla og Stine
  • 4 X Q&As hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og få personlig feedback.
  • Gæsteundervisere og eksperter inden for forskellige områder af markedsføringsdiscipliner

Men du får også:

  • Instagram Akademiet LIVE med Camillas tips og tricks til at bruge Instagram professionelt i januar-juni med Camilla (også med replay)
  • Straksadgang til Stines onlinekursus: Lanceringsformlen
  • Straksadgang til Camillas online kursus: Kanalstrategi

Samlet værdi: 16.795 kr.

Læs mere om vores Masterclass her!

Efterlad en kommentar