fbpx Skip to main content

Vi har arbejdet med lynets hast for at kunne nå at få denne nyhed klar til dig.

Og nu er det NÆSTEN klart til at se dagens lys.

Meget snart kan vi tilbyde dig en vildt højaktuelt nyhed, nemlig:

Kursus i Instagram REELS!

 

Reels har taget Danmark med storm, og er unægtelig kommet i kølvandet af TikToks store succes. Det fede ved Reels er, at de, udover at blive favoriseret af algoritmen, på nuværende tidspunkt også gør det muligt at tage kreativiteten til helt nye højder.

…hvis man da lige ved, hvordan man skal komme i gang. Det vil vi gerne hjælpe DIG med!

kursus i Instagram REELS - lær at lave gode reels og få alle nyheder på InstagramLæs også: 3 måder du kan bruge Instagram Reels som virksomhed

Forudbestil kurset i Instagram Reels og få en online LIVE undevisning med i købet! 

Du er blandt de første, der får chancen for at få fingrene i kurset, som officielt lanceres torsdag d. 1. oktober 2020 (så kan du liiige nå at give konkurrenterne baghjul).

Og ikke nok med det! Hvis du forudbestiller kurset i dag, bliver du samtidig inviteret til REELS LIVE FREDAGSBAR d. 2. oktober kl. 16.00.

Her vil vi gennemgå materialet i samlet flok, og jeg vil svare på spørgsmål og give dig mulighed for at teste lidt forskelligt af undervejs. Gerne mens du sipper til din yndlings fredagsdrink! (Er du forhindret på ovennævnte tidspunkt? Bare rolig! Jeg sørger for at gemme videoen, så du kan se den på en andet tidspunkt, der passer dig bedre!!)

Men det gælder KUN hvis du når at klikke på den grønne knap herunder, inden på onsdag kl. 23.59, da den her LIVE ondervisning er en “one-time-only”, som jeg ikke kommer til at tilbyde sammen med kurset igen. Så forudbestil nu  – ellers så…..PUF – så er REELS kurset igen et selvstudie uden min LIVE undervisning.

Countdown to Sep 30, 2020 11:59pm

Ja, tak! Giv mig både kursus i Instagram Reels og LIVE undervisning

 

Det får du i kurset i Instagram Reels + til LIVEN:

  • Hacks til at lave sjove/nyttige videoer, som dine seere vil elske
  • En how-to guide til hvordan du uploader en Instagram Reel
  • Tips og tricks til kreativ redigering + gode apps til redigering
  • Teorien bag – hvilke formater giver bedste resultater – og hvordan udnytter du den viden bedst muligt?
  • Alt hvad du skal vide om algoritme og formater med Reels
  • LIVE Q&A hvor vi tester funktioner i plenum og du kan stille mig alle dine spørgsmål

Dette kursus er, som de andre i rækken, et lynkursus, der hjælper dig med at komme så godt fra start som overhovedet muligt. Det hele foregår online, så du kan nuppe kurset lige præcis når det passer dig. Efter d. 1. oktober, vel at mærke. 

Kurset koster 399 kr. inkl. moms – og det gør det også, når du forudbestiller.  MEN du får min LIVE undervisning, som jeg normalt tager 5000 kr. for, når jeg laver Q&A for virksomheder.

På dette lynkursus i Reels vil der ikke være en masse langhårede forklaringer eller termer, der er svære at forstå. Vi går til gengæld direkte til pointen, så du kan komme ud over rampen hurtigst muligt og komme i gang med at lave en masse fede Reels!

Så forudbestil din plads her, så du kan lære alt om REELS før andre:

Yes! Jeg vil vide ALT om REELS + få bonus LIVE 

Efterlad en kommentar