fbpx Skip to main content

Okay, ærligt talt! River du dig også en lille smule i håret, hver gang jeg snakker om “Instagram Akademiet” og “VIP Instagramklubben”? Fordi du har lidt svært ved at se, hvad pokker forskellen er på de to?

Hvis svaret er et stort, rungende og lettere fortvivlet “JA” – kommer der her (heldigvis) et gyldent overblik, der giver mindre rynkede bryn og flere smil på læben:

1) Instagram Akademiet

Det komplette kursus i Instagram. Et selvstudie som du kan dykke ned i, præcist når det passer dig bedst.

Og igen og igen! 

Det er dog ikke et begynderkursus, med “sådan laver du et opslag” (det kan du jo sikkert allerede i forvejen.) Det er fundamentet med al den viden, du skal bruge for at lykkes på Instagram.

I kurset får du 4 moduler med al den nødvendige viden – leveret i tekst, billeder, eksempler, øvelser og forklarende videoer.

Det er alt fra, hvordan du finder dit mål, din målgruppe, din visuelle storytelling og tager og redigerer din billeder, så de passer til Instagram – til hvordan du får større rækkevidde gennem hashtags, mere engagement gennem det rette community samt opbygning og salg gennem effektive tips og annoncering.

Her bestemmer du selv farten og hvilke moduler, du vil starte og slutte med. Hvis du har et konkret problem, kan du hoppe direkte ned til det konkrete afsnit – og efter du har set, hørt og læst det hele, kan du altid vende tilbage og opfriske din viden – for kurset er dit til evigt eje!

5 hurtige FAQ om Instagram Akademiet:

 • Kurset er en engangsbetaling, og når du først har lavet investeringen, kommer der ikke flere regninger (medmindre du vælger at købe flere kurser!)
 • Kursusmaterialet bliver løbende opdateret, så du altid har adgang til den nyeste viden på området. Det betyder også, at der kan komme ekstra viden og emner i dit kursus – selv efter du har gennemført kurset én gang
 • Med adgangen til Instagram Akademiet, får du også adgang til et boblende community i vores Facebook-gruppe. Gruppen kan bruges til at sparre dine idéer og tanker med
 • Alt er online – dvs. at du ikke skal sidde klar på et bestemt tidspunkt, men du kan tage det helt i dit eget tempo og efter dit temperament
 • Kurset kan med fordel kombineres med VIP Instagramklubben fra start, hvis du ønsker at få endnu mere kød på og løbende ny viden
 • Kurset er både for dig, der har et fysisk produkt, har et personligt brand, yder en service, sælger din viden eller måske laver digitale løsninger.

 

2) VIP Instagramklubben

Vedligeholdelsen af din viden – LIVE online workshop og Q&A + alle de nørdede tips og tricks – HVER måned! 

Faktisk er klubben lidt, som når du sliber dine køkkenknive (og hvis du ikke gør det, så skulle du virkelig tage at prøve). Når kniven ikke skarp – ja, så kan den stadig skære, men effekten og resultatet er ikke kønt. Men vedligeholder du den –  så kører det som smurt.

Og det er præcis det, som medlemskabet er: Det er der, du holder dig selv skarp og effektiv på Instagram! Se mig som din månedlige “knivsliber” der sørger for, at du – HVER MÅNED – får input til nye hacks og teknikker til det omskiftelige miljø, Instagram nu og engang er – og sikrer, at din personlige tilpasning virker.

OG… VIP er IKKE ET KURSUS, men online workshops der finder sted LIVE!

OG …du kan stille spørgsmål undervejs til det, der gennemgås – og få mit svar straks. Og i den tilhørende VIP-gruppe får du feedback fra de andre medlemmer samt det hep og boost, der skal til, for at teknikkerne for alvor virker. VIP Instagramklubben er et løbende abonnement, hvor du enten binder dig for 6 måneder (hvis du ønsker adgang til arkivet) eller betaler en månedlig ydelse så længe du vil være med – uden binding – hvis arkivet ikke er noget for dig.

5 hurtige FAQ om VIP Instagramklubben

 • Månedlige online LIVE workshops hvor jeg underviser i 2 timer
 • Der findes to slags medlemskaber: Det ene er med binding på 6 måneder, der giver adgang til hele vores arkiv med gamle LIVES. Det andet medlemskab er uden binding – men uden adgang til gamle LIVES –  her får du kun adgang til de nye LIVES som kommer i din betalingsperiode
 • Du har adgang til VIP-arkivet med mere end 16 timers Instagram workshops i replay som medlem med 6 måneders binding
 • Du har adgang til VIP-arkivet med de LIVES som har været i din pågældende betalingsperiode, hvis du har
 • Adgang til den online VIP Instagramklub med sparring
 • Invitation til fysisk “members only” cowork day med speed-feedback på din Instagram konto

 

Men vil du have den STØRSTE succesformel på Instagram?

Ja, tak, ik’? Og nej, det er ikke bare, at du skal bruge teknikkerne fra Instagram Akademiet….eller at VIP er en magisk tryllestav.  

Hemmeligheden er, at du skal blive ved og ved, og ved… Ja, det er måske ikke den meste sexede hemmelighed…. men vedholdenhed med de rigtige teknikker, er det, der virker. Og jeg har set det gang på gang: De rigtige teknikker + vedholdenhed med de nyeste tricks… BOOM = succes. Og det er derfor, at jeg har skabt VIP.

For kombinationen af Instagram Akademiet og VIP Instagramklubben giver dig…. ja, nærmest den “hemmelige ingrediens” til succes. Men én ting er at vide hvad du bør gøre – noget andet er at gøre det!

 

Efterlad en kommentar