fbpx Skip to main content

IGTV annoncer og live badges = nye muligheder for at tjene penge via Instagram! 

IGTV er/var Instagrams store konkurrent til YouTube, og nu lader det til, at Instagram også er blevet inspireret af YouTubes annonce-setup, hvor kreatører/influencers mm. med mange følgere/seere kan få en god kompensation i form af annonceindtægter på deres velbesøgte kanaler. IGTV vil nemlig også i fremtiden begynde at udrulle muligheden for at tjene penge via annoncer på IGTV. Så det er endnu en god grund til at komme i gang på platformen! 

IGTV annoncer og live badgesInstagram live badges

Live badges (som iøvrigt er inspireret af bl.a. TikTok) kommer til at blive en anden mulighed for at tjene penge som kreatør eller influencer på platformen. Badges gør det muligt at donere penge undervejs i en live, og når en seer donerer, vil en badge vise sig ved siden af hans/hendes navn i en Instagram livevideo. Fans med badges i Instagram Live vil derudover skille sig ud i kommentarerne. Som skaber af en live med mulighed for live badges vil du desuden se en liste over alle badge-købere, så du eksempelvis kan give tilhængere shoutouts under en livestream.

Pssst.. har du set, at du nu kan du gemme din live direkte på IGTV?

Yes! Instagram har nu udrullet en funktion, som bliver udrullet gradvist, der gør det muligt at uploade dine live-videoer direkte til IGTV!

Det giver dig altså mulighed for at uploade direkte til IGTV, når din live er slut i stedet for først at skulle downloade din live, gemme den og dernæst uploade den til IGTV. (Hvilket rent ud sagt var møg besværligt og ikke særlig brugervenligt før.) Hvis du ikke vil uploade den til din IGTV, så har du selvfølgelig stadig mulighed for at gemme den på kamerarullen, så du kan uploade den på et andet tidspunkt – eller blot have muligheden for at bruge den til noget andet senere. (Måske som en vigtig del af din kanalstrategi).

LIVE video og IGTV
Lær meget mere om IGTV og LIVE på årets Summer Camp! 

Vil du også brillere på IGTV og live og få del i de nye store annonceringsmuligheder? Grib chancen for at være helt med på det nyeste-nye (og få styr på hvordan du owner IGTV og LIVES – med minimal indsats), når vi d. 10. august og d. 17. august låser op for henholdsvis LIVE og IGTV-lynkurser!

De to lynkurser på årets Summer Camp gør det muligt for dig at lave autentiske lives som alle elsker og liker og få styr på alt fra formater til den gode story på IGTV, som kan vælte dine følgere omkuld. Og så får du jo altså også 3 andre kurser oveni med over 40% introrabat til og med på mandag! 

DET VIL JEG IKKE MISSE! Før mig til årets Summer Camp!

Efterlad en kommentar