fbpx Skip to main content

Den her nyhed har jeg virkelig glædet mig til at dele – ikke mindst med dig som er iværksætter eller selvstændig!

?TADAAH ?

En SPRITNY udfordring!

“5 dages udfordringen: Overskudsbusiness- overskud på bundlinjen og i dit liv”

Ingen kroner op ad lommen. Blot en værdifuld mulighed for dig som vil have overskud og – i selskab med os – få et energiboost, så netop det du brænder for ikke stoppes af hverken vintertid, corona eller præsidentvalg.

…som du kan tilmelde dig her!

Endda den mest indholdsspækkede udfordring, vi har skabt til dato!

Måske var du med til sidste udfordring? Uanset hvad, så har du i den grad noget at se frem til. For den her udfordring har ikke blot nyt indhold, men også nyt format!

Hen over 5 dage vil vi undervise LIVE i vores Facebook-gruppe og du har derfor mulighed for at stille os spørgsmål direkte. Vi starter i samlet flok i næste uge – på onsdag d. 4. november –  og det koster ikke andet end at tilmelde dig med e-mail her! 

Iværksætter hjælp - hjælp til at blive iværksætter eller selvstændig nuOg hvad får du så ud af at være med? Og hvad hvis du ikke er iværksætter (endnu)?

Alle mine bedste metoder til at opnå resultater som selvstændig/iværksætter UDEN at bliver kvalt i arbejde, altid have “for travlt”, og uden at føle dig forpligtet til livsstilen: “leve af pasta i kælderen i 3 år og ikke have tid til at se nogen i din omgangskreds”.

Præcis som jeg har gjort det selv.

Derfor har jeg igen allieret mig med min helt egen rådgiver Stine, som vil være med til alle LIVES. Hun er en pivskarp forretningsrådgiver, og vi vil sammen give dig vores bedste tricks i bogen.

Vi mener nemlig, at det ikke er nødvendigt at knokle sig selv halvt ihjel og undvære alt det sjove i livet for at få succes. Der skal være plads til vin med vennerne, tid til at hente børnene tidligt, eller hvad du ellers prioriterer i dit liv – UDEN at gå på kompromis med vækst, flere penge på kontoen eller livskvalitet.

For den enkle tilmelding med din e-mail (og INGEN bindinger) kan du se frem til: 

  • 5 dage med viden der får dig til at arbejde smartere – ikke hårdere
  • 5 dage med udfordringer, der giver din virksomhed den vitaminindsprøjtning, der gør, at du endelig kan finde balancen (igen)
  • 5 dage der giver dig værktøjerne til at få en overskudsbusiness, som både din pengepung, privatliv og dit mentale helbred vil sætte rigtig stor pris på

TILMELD DIG VORES 5-DAGES CHALLENGE HER!

Så “mødes” vi online og helt corona-sikkert til LIVE-sessions fem dage i november – og sparker din forretning ud over stepperne.

I løbet af de 5 undervisning LIVES kommer vi igennem emner som: 1) brænd igennem uden at brænde ud, 2) hvordan du undgår at sociale medier bliver en tidsrøver, 3) hvordan du optimerer dit arbejde – og frigør tid til at opnå mere af det du (også) drømmer om, 4) hvordan du skaber salg på autopilot, og 5) hvor nemt du med blot 3 komponenter kan bygge eller vækste en succesfuld overskudsbusiness.

Se hele programmet her!

Bliv selvstændig eller iværksætterOg ja, den her udfordring er for dig, uanset hvilken type produkter du sælger eller business du har – eller stadig blot drømmer om at skabe.

TILMELD DIG VORES 5-DAGES UDFORDRING med din e-mail!

Jeg glæder os helt vildt til at møde dig LIVE til denne challenge.

Læs også: Virksomhedskonto vs. kreatørkonto på Instagram: Hvad skal du vælge?

Efterlad en kommentar