fbpx Skip to main content

5 apps til video, som du skal kende for at få succes med dine videoer på Instagram og/eller TikTok – find dem længere nede.

Og vil du tage dine videoer til næste niveau? Så har vi netop lanceret Video Akademiet: et nyt kursus som  indeholder 4 online moduler med ALT du skal vide:

Modul 1: Intro til video der skaber vækst – og forstå algoritmerne

Modul 2: Opskrift til videosucces med din telefon fra A til Z – og alt det du skal huske/ikke skal gøre

Modul 3: Ta’ dine videoer til næste niveau med redigering: fede effekter, tekst og overgange

Modul 4: Sådan vækster du med video – og tager det til næste niveau

5 apps til video som du skal kende for at få succes med dine videoer på Instagram og/eller TikTok:

1. Instagram + TikTok
Vi kan ikke komme uden om Instagrams og TikToks egne muligheder inden for redigering og effekter. Der er masser af muligheder, men også en del begrænsninger. Det er et godt sted at starte, men vil du tage dine short form videoer til næste niveau så skynd dig videre til Inshot

2. Inshot
Inshot er den mest brugervenlige redigeringsapp til begyndere. Den har de mest basale funktioner, og giver brugeren et hurtigt overblik over, hvad man finder hvor

3. Videoleap
Videoleap er redigeringsværktøjet for dig, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af dine videoer. Her har du mulighed for at arbejde med meget detaljerede elementer af dine klip med masker og keyframes, så du kan få præcist det udtryk, du ønsker

4. CapCut
CapCut har virkelig givet den fuld gas den seneste tid, og skabt et videoredigeringsværktøj der fokuserer på Short-form-videoindhold. Med flere elementer, der er skabt specifikt til at kunne skabe trendende Reels og TikToks – f.eks. med freeze-effekt

5. CANVA

Grafiske videoer er din bedste ven, når du ønsker at udtrykke en særlig følelse, men ikke har lyst til at optræde på videoerne selv. Her kan du skabe memes eller Twitter-lignende grafikker, som skriftligt formidler tingene for dig – og Canva er stedet at gøre det.


Sidder du og tænker HJÆÆÆLPhvordan gør jeg det, og hvor trykker jeg? så kan du naturligvis finde step by step guides til alle ovenstående apps i Video Akademiet.

Vi har endda lavet et helt særligt ‘Vi tager dig i hånden forløb’ når du køber Video Akademiet, hvor vi over 4 gange underviser dig i:

👉 Overgange og fede effekter
👉 Redigeringsteknikker
👉 Værktøjer til at genbruge dit indhold – igen og igen
👉 Vores hemmelige tricks

Datoerne stemmer vi om inde i gruppen i dag, så flest muligt kan være med. Så skynd dig at købe, hvis du vil være med til at bestemme hvornår vi skal lægge datoerne.Så for lige at opsummere hvad du helt konkret får: 

✔ Adgang til Video Akademiet – for evig tid
✔ Adgang til 4 x LIVE undervisning (som også kan ses på replay)
✔ Adgang til et online fællesskab

Samlet værdi 9.397 kr.

DIN pris = 1997 kr.

Få 30% introrabat lige her

Men kun hvis du bestiller inden d. 26. april.

Du kan læse meget mere om kurset her.

Efterlad en kommentar