fbpx

Sig velkommen til Danmarks første influencer kursus: INFLUENCER AKADEMIET.

Et spritnyt online kursus der giver dig opskriften på, hvordan du får et stærkt personligt brand, en klar strategi, brænder igennem med dit budskab eller produkt, lander de samarbejder du drømmer om og tager din forretning til et helt nyt niveau.

Læs mere om Influencer Akademiet her!

Vi vil gerne hjælpe dig der er gået i stå, ved at give din motivation tilbage, uddanne i hvordan man navigerer i de juridiske og moralske gråzoner, lære dig hvordan du skaber en god indtægt og tager dit brand til næste niveau!

Vi vil gerne hjælpe dig, der deler indhold uden helt at føle, at det sådan RIGTIGT batter. Du ved, den samme følelse, man også kan få af at piske en lækker marengs, der bare hele tiden falder sammen. Selvom den smager godt, sidder den bare ikke helt i skabet. Og måske ved man ikke engang, hvad der er gået galt.

Efter at have navigeret i denne branche i snart 8 år, opbygget helt eget brand fra bunden og rådgivet nogle af de helt store online personlige brands og virksomheder, har Camilla Stemann nu den løsning, som flere har efterspurgt, klar:

Med Danmarks første influencer kursus får du:

– Camilla Stemann og andres ekspertviden, effektive værktøjer, afprøvede metoder og eksempler fra nogle af de dygtigste i branchen!
– Indsigt i en hidtil hemmelig verden og teknikkerne til at gøre dem du ser op til online kunsten efter
– Metoder og helt konkrette forslag til hvordan DU kan tjene penge og lande de fedeste samarbejder som Influencer.
– Trin for trin guides, videoer, interviews, små opgaver, helt konkrete huskeregler du kan gå i gang med, lige med det samme
– Direkte adgang til et netværk af ligesindede i et lukket univers, hvor du kan sparre og få feedback på dit personlige brand
– En samlet pakke der kan sikre dig, at prisen på kurset bliver tjent hjem på rekordtid.

Og ligesom på vores andet online kursus Instagram Akademiet, gælder det, at når først du har købt adgang, kan du gå i gang når – og hvor som helst!

Tilmeldingerne til Influencer Akademiet er åbne nu!

Og fordi det er helt nyt (og Danmarks første) og ikke mindst, fordi det også snart er jul, giver vi hele 24% intro-julerabat på hele forløbet! OG du kan vente med at betale hele molevitten til 2020 (kan du sige årets bedste julegave til dig selv?)

Du kan altså komme igang med det samme for 0,- i dag, 600kr. 1. januar og 615kr. 1. februar.

Men du kan også lægge kurset på hylden og holde en velfortjent juleferie. Så sender jeg dig en reminder i det nye år, så vi sammen kan gøre 2020 til det år, hvor du brænder igennem med dit personlige brandt! Det er da det perfekte nytårsfortsæt, ik’?

Men du skal ikke tænke for længe over det, da denne 24% jule-introrabat KUN gælder indtil d. 22. december – og som IKKE kommer igen!

Vi håber at se dig på Influencer Akademiet!

One Comment

Efterlad en kommentar