fbpx Skip to main content

Instagram og influencer kurser

Instagram Akademiet

Bliv en superstjerne på Instagram og lær de bedste hacks til at skabe en profil der sparker bagdel.

1997,- inkl. moms

Planlæg nemt din Instagram med gode resultater

Optimer din performance, få et smukkere feed og gør det muligt at poste opslag på Instagram med et enkelt klik.

149,- inkl. moms

Sådan laver du en effektiv kanalstrategi

Lær at udvælge de rette sociale medier til dit brand og laver en god kanalstrategi! Du får også hacks til hvordan du får mest muligt ud af dine arbejdstimer, og genbruger dit materiale smart.

399,- inkl. moms

Influencer Akademiet

Ta’ dit brand til næste niveau og skab en god indtægt for dit brand. Få styr på kampagner og pitch dig frem til drømmesamarbejder.

1599,- inkl. moms

Succes med LIVE – på Instagram og på Facebook

Lær hvordan du brænder igennem med dit budskab med LIVE-formatet og styrk dit brand!

 

249,- inkl. moms

Sådan bruger du IGTV strategisk

Lær hvordan du bruger IGTV rigtigt (og til din fordel), så du får mest muligt ud af funktionen og skaber langt højere værdi for dit brand!

399,- inkl. moms

Succes med Stories

Lav en effektiv strategi og bliv en haj til annoncering på Story. Skab ægte engagement og konverter dine seere til kunder.

699,- inkl. moms

Lav billeder og tekst med wow-effekt til dine sociale medier

Lær hvordan du hurtigt og nemt bliver din egen stjerne-grafiker – helt uden at have tekniske eller grafiske færdigheder!

149,- inkl. moms

Sådan bliver du en god Influencer

E-bogen giver dig både redskaber til analyse af din egen profil, samt et godt overblik og kendskab til influencer branchen. Et must-read for brands, virksomheder og aspirerende influenter.

Download nu

Reels – det nye format på Instagram

Ta’ kreativiteten til helt nye højder med Reels, bliv favoriseret af algoritmen og vækst dit brand med denne helt nye trend med fede reels og kreativ storytelling!

 

399,- inkl. moms

Jeg har virkelig oplevet et kæmpe boost i mit community efter at have fulgt dine tips. Og derudover har jeg langt flere som besøger min profil gennem hashtags ?
Det var 4000 mennesker på en time, som havde set mit billede. Det har jeg sgu ikke oplevet længe. Før var det ca. 1500 til 1800 på en time.

Fie FrølingContent creator, @Woodlandwhim

Selvom jeg “kun” er på modul tre i Influencer Akademiet og modul 1 i Instagram Akademiet, så har jeg allerede lært utroligt meget mere og fået så mange gode værktøjer med mig! Elsker hele afsnittet med kampagner og analyse deraf, det har jeg VIRKELIG manglet ??
Jeg føler virkelig, at jeg tager en uddannelse og det er vildt rart.

Camilla EgebergContent creator, @sustainablefashionfreak

Jeg er SÅ rundtosset og jeg har endnu ikke drukket - måske hjælper det. Men HOLD NU OP en masse gode tips og opdagelser til IG, en masse VIRKELIG fantastiske mennesker med masser af god energi og feedback. Jeg skal lige trække vejret og finde ud af, hvor pokker jeg skal starte. Står overfor at “omlægge” og levelup på min Instagram-konto!

Jeg bliver altså lige nødt til at dele med jer andre, at det endelig er lykkedes mig at komme op på de 10.000 følgere og dermed den famøse swipe funktion! ??
Jeg har kæmpet så længe med det, og selvom jeg slet ikke er igennem alt materialet endnu, så har det virkelig givet mig et skub i den rigtige retning. Tak Camilla!

Louise DamContent creator, @Louisesmadblog

Camilla havde de bedste ideer. Hun ser det hele udefra og har så mange gode ideer til hvordan man lige kan vinkle den og gøre ting anderledes men stadig bevare ens røde tråd.

Monnick GaiaArtist, @monnickgaiazzartist
Før Instagram Akademiet

Den vilde forvandling af profilen @no217.dk skete kun få uger efter et forløb på Instagram Akademiet

 

Efter Instagram Akademiet

Ny visuel stil, som nu både tiltrækker flere kunder og følgere og skaber ro for øjet