fbpx Skip to main content

 

GÅ ALL-IN MED PERSONLIG INSTAGRAM RÅDGIVNING

Har du brug for personlig og konkret sparring, og føler du ikke, at et online kursus giver dig det samme skub som en 1:1 session? Dette er en unik løsning, hvis du vil have guldkornene serveret og kommunikeret ud på en måde, som giver mening for DIG og dit brand.

Vi hjælper både virksomheder og influenter videre med social medie rådgivning, hvor vi sammen tager fat på de emner, der holder dig fra at opnå dit fulde potentiale. Sammen får vi lagt en unik strategi, der løfter dit brand til et helt nyt niveau! Camilla Stemann Jensen, som både er Instagram- og influencer ekspert, står for den personlige rådgivning. På den måde kan du være helt sikker på, at kvaliteten af den viden der formidles, og dit udbytte af rådgivningen, er af højeste kvalitet.

Instagram rådgivning

Lad os sammen nå i mål

Personlig feedback

Til dig, der har brug for konkret feedback på netop DIN profil! Vi gennemgår din nuværende profil og finder sammen ud af, hvordan du kan optimere din Instagram bedst muligt.

Få udpeget potentialet

Måske har du en lille eller mellemstor virksomhed, der skal have sat skub i forretningen via Instagram? Vi afsøger sammen brandets potentiale og hjælper dig i mål med projektet.

Step-for-step vejledning

Personlig rådgivning er perfekt for dig, der har brug for hjælp, og vil sidde sammen med en, der kan svare på alle spørgsmål med det samme. Vi guider dig i meget overskuelige steps!

Se nye resultater

Via rådgivningen hjælper dig med at finde en retning, skabe øget brand awareness og øget salg. Vi kan også hjælpe dig med en konkret rådgivning til en gennemgående rebranding.

Instagram-pakkerne

Kom godt fra start

Basic

5 timers personlig rådgivning. hvor vi sammen sikrer dig, at du kommer godt fra start og undgår de klassiske fejltrin. Løsningen er perfekt til dig, der mangler afklaring, og ønsker at finde ud af, hvilken vej du skal gå for at styre dit brand i den rigtige retning på Instagram. Afholdes enten som én workshop for 1 person eller som rådgivning over to gange.

Kontakt os for en pris

Lad os hjælpe dig i gang
Favoritten

Premium

10 timers personlig rådgivning, hvor vi sammen laver en unik strategi og sørger for, at du ikke bare kommer godt fra start, men rent faktisk opnår resultater med Instagram, der kan mærkes. Vi tilpasser forløbet efter dine behov, så du får mest muligt ud af forløbet. Vi går helt i dybden med dit brand, så du er fuldstændig køreklar.

 

Kontakt os for en pris

Kom tættere på drømmen
Til dig, der ikke vil nøjes

Ultimate

Den ultimative løsning for den meget seriøse, der ønsker at tage sin virksomhed eller brand til helt nye højder. Vi bliver dit helt eget team, sammensætter en fuldendt pakke med alt fra rådgivning til events, strategi, idéudvikling og løbende sparring. Du får fuld support samt gratis adgang til Instagram Akademiet. Forløbet løber over mindst 6 måneder.

Kontakt os for pris

Klik for din bedste investering

Giv dig selv og dit brand en unik investering

...en investering uden tomme kalorier

Jeg er klar til succes!