fbpx Skip to main content

Succes med LIVE på Instagram og Facebook

Lær at lave personlige og autentiske lives, der får dit publikum til at elske dit indhold! Du lærer step-for-step hvordan du laver lives, der engagerer og sælger(!!!), og får dig til at brænde igennem med dit budskab.
Camilla Stemann
Køb kursus
497,- inkl. moms

Det investerer du i:

Dette kursus bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring i at vækste og sælge på Instagram via autenticitet og personlighed. Vi har komprimeret det hele til et lynende hurtigt kursus, som du nemt og hurtigt både kan gå til og finde tid til!

Det får du:

  • Hacks til at gå LIVE på Facebook og Instagram
  • Værktøjer til at brænde igennem skærmen med dit budskab
  • Tricks til at bevare din autencitet og fortrylle dit publikum
  • Step-for-step guides til den vellykkede live
  • Førstehjælpsguide der redder dig hvis teknikken driller
  • Viden om hvordan du får maksimalt udbytte af live formatet
  • En workbook der sparker dig i gang med fede øvelser

Brænd igennem skærmen

Hemmeligheden bag autencitet
Hvis du også synes det er svært gå live - måske endda lidt angstprovokerende, da "all eyes are on you", du skal levere "varen" og du er stjernen i showet, så hæng på.
For når du først begynder at brænde igennem skærmen, så bliver det et kraftfuldt værktøj, der kan booste dit brand til helt nye højder. Så tiden er inde - og det er NU at du skal lære alle de essentielle hacks, så både du og dine seere kommer til at elske, når du går live!

Skab masser af interaktion

Få et sydende kommentarfelt
Oplever du manglende engagement under dine lives? Eller tør du måske slet ikke starte på det i frygt for, at ingen gider at se med? Hvad end der er tilfældet, så er kurset som skræddersyet til dig! Heldigvis er det ikke raketvidenskab at lave gode lives og hemmeligheden bag er faktisk meget mere simpel, end du tror.
Du lærer hvordan du skaber masser interaktion under dine lives, så det bliver en fed samtale mellem dig og dine seere. Og vigtigst af alt, lærer du hvordan du kan bruge platformen til at sælge og skabe mere brand awareness.

Få adgang med det samme

Du slipper for langhårede forklaringer, kringlet sprog, viden der kræver en større indsats at forstå eller på anden måde kan spænde ben for den læring, du har brug for NU!
Køb nu
497,- inkl. moms

Din underviser

Kurserne er udviklet af Camilla Stemann, som har arbejdet med sociale medier og online marketing i 9 år. Camilla er uddannet cand.comm med speciale i autenticitet på sociale medier og har selv bygget sit eget og mange andres brand op fra bunden online.

Camilla har selv skabt mediet Copenhagenbyme med +20.000 følgere på Instagram, udgivet en bog som i dag er i 5. oplag og har haft stor succes med sine online kurser, som hun først og fremmest har solgt via Instagram. Camilla har arbejdet som senior marketing manager for den internationale virksomhed Yelp og som Head of Social i Klix Kommunikation.

Udover at lave online kurser underviser Camilla på International Business College, DJMX og for organisationer som Dansk Journalistforbund, FAOD samt til større events som Social Media Week, MarketingCamp eller influencer marketing events i udlandet.