Instagram rådgivning

Instagram rådgivning er til dig, der har brug for personlig og konkret sparring. Det er også til dig, der ikke føler, at et online kursus giver dig det samme skub som en 1:1 session. Ved personlig rådgivning serveres guldkornene på et sølvfad, og vi kommunikerer det hele på en måde, der giver mening for DIG og dit brand.

Vi hjælper både virksomheder og influenter videre med Instagram rådgivning, hvor vi sammen tager fat på de emner, der holder dig fra at opnå dit brands fulde potentiale.

Sammen får vi lagt en unik strategi, der løfter dit brand til et helt nyt niveau! Camilla Stemann Jensen, som både er Instagram- og influencer ekspert, står for den personlige rådgivning. På den måde kan du være helt sikker på, at kvaliteten af den viden der formidles, og dit udbytte af rådgivningen, er af højeste kvalitet.

Med personlig rådgivning i Instagram, investerer du i at få det ypperste ud af dit brand på Instagram og få de resultater, du drømmer om.

5 timers personlig rådgivning

Den lille Instagram rådgivningspakke. hvor vi sammen sikrer dig, at du kommer godt fra start og undgår de klassiske fejltrin. Løsningen er perfekt til dig, der mangler afklaring, og ønsker at finde ud af, hvilken vej du skal gå

10 timers personlig rådgivning

Den store Instagram rådgivningspakke, hvor vi sammen laver en unik strategi og sørger for, at du ikke bare kommer godt fra start, men rent faktisk opnår resultater med Instagram, der kan mærkes – også på bundlinjen.

Løbende sparring og rådgivning

Den ultimative Instagram rådgivningspakke for den meget seriøse, der ønsker at tage sin virksomhed eller brand til helt nye højder. Vi bliver dit helt eget team, sammensætter en fuldendt pakke med alt hvad du har brug for.

Rådgivning til hele virksomheden?

Så er en hel- eller halvdags workshop det, I skal have!

Book workshop