fbpx

Sådan bruger du IGTV strategisk

Lær at bruge IGTV rigtigt, så du får mest muligt ud af funktionen og når ud til langt flere! Få styr på den gode fortælling, emner der sælger og hvordan du kan opbygge dit community via gode IGTV udsendelser.
Camilla Stemann
Køb kursus
497,- inkl. moms

Det investerer du i:

Dette kursus bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring i at vækste, sælge og spotte trends på Instagram. Vi har komprimeret det hele til et lynende hurtigt kursus, som du nemt og hurtigt både kan gå til og finde tid til!

Det får du:

  • En guide til hvordan du aflæser dine resultater/stats
  • Step-for-step guide til hvordan du uploader til IGTV
  • Hacks til hvordan du får flere seere og større rækkevidde
  • Overblik over de 3 arketyper så du hurtigt kan spore dig ind på din stil
  • Temaer på IGTV som du kan få succes med
  • Tips til det rette udstyr så du får en flyvende start
  • Viden om formater, algoritme, musik og andre ting du bare MÅ vide
  • En workbook der sparker dig i gang med fede øvelser

IGTV - vejen til flere trofaste følgere

Et strategisk værktøj
Synes du, at det er udfordrende at finde din retning på IGTV? Måske har du aldrig haft fingrene i det - eller også, ser du bare ikke de resultater, som du hungrer efter.
IGTV har kæmpe potentiale for at løfte dit brand - men kun hvis du bruger det korrekt. Og det kræver, at du er god til at tage dine følgere i hånden, skabe genkendelighed og ikke mindst - gode historier! Men alt dette kræver selvfølgelig, at du bruger IGTV strategisk.

Flere seere - flere potentielle kunder

Et magtfuldt værktøj til vækst
IGTV giver dig mere taletid, så du kan komme ud med dit budskab. Og med denne rette strategi, er IGTV en eminent platform til at få sat skub i både salg og brand awareness.
Du lærer hvordan du med meget få virkemidler kan skabe fængende fortællinger, der efterlader dine følgere med trangen til MERE! På kurset lærer du også, hvordan du får dine fans til at følge dine IGTV-afsnit og serier, så du kan konvertere dem til kunder.

Få adgang med det samme

Du slipper for langhårede forklaringer, kringlet sprog, viden der kræver en større indsats at forstå eller på anden måde kan spænde ben for den læring, du har brug for NU!
Køb nu
497,- inkl. moms

Din underviser

Kurserne er udviklet af Camilla Stemann, som har arbejdet med sociale medier og online marketing i 9 år. Camilla er uddannet cand.comm med speciale i autenticitet på sociale medier og har selv bygget sit eget og mange andres brand op fra bunden online.

Camilla har selv skabt mediet Copenhagenbyme med +20.000 følgere på Instagram, udgivet en bog som i dag er i 5. oplag og har haft stor succes med sine online kurser, som hun først og fremmest har solgt via Instagram. Camilla har arbejdet som senior marketing manager for den internationale virksomhed Yelp og som Head of Social i Klix Kommunikation.

Udover at lave online kurser underviser Camilla på International Business College, DJMX og for organisationer som Dansk Journalistforbund, FAOD samt til større events som Social Media Week, MarketingCamp eller influencer marketing events i udlandet.